Den Haag

Our City ©  J-Production.nl  Privacy Policy | Terms of Use

Den Haag.About Our City.Events and Festivals.Sights & Attractions .Nightlife.Contact.
Den Haag.
About Our City.
Events and Festivals.
Sights & Attractions .
Nightlife.
Contact.

The town at night: Danzig wint prestigieuze Nightlife Award 2010.Op dinsdagavond 2 november werden de Nightlife Awards voor de zevende keer uitgereikt. Dit jaar viel Den Haag in de prijzen. Want hoewel de vakjury constateert dat Den Haag een ‘moeilijke uitgaansstad’ is, blijkt het Haagse Danzig het beste danscafé van Nederland te zijn.

Nightlife
Opinions?

More police are needed in town at night?

Live Music

Live Bands Den Haag, Popstad nr. 1! Den Haag en popmuziek zijn sinds de jaren '50 onlosmakelijk met elkaar verbonden. Bekende bands en artiesten als Golden Earring, Shocking Blue, Q65, Anouk, Kane en Di-Rect hebben hun roots in Den Haag

Jaarlijks worden er populaire popfestivals als Parkpop en Beatstad gehouden. Het Paard van Troje is één van de belangrijkste poptempels van Nederland en daarnaast zijn er in de stad tal van andere poppodia waar vrijwel elke dag livemuziek te horen is. Niet verwonderlijk dat er in de schijnbaar chique hofstad een levendige undergroundscene is met veel jonge, talentvolle popbands.

Theatre

Haagse gezelschappen

 Ook tijdens de tweede helft van het theaterseizoen is er veel te beleven in de Haagse theaters en schouwburgen.

Dagelijks worden de podia gevuld met de meest uiteenlopende toneelstukken, klassieke muziek-concerten, musicals, dansvoorstellingen, festivals en andere evenementen. Hierbij laten de verschillende gezelschappen uit Den Haag zich natuurlijk niet onbetuigd

Orchestra

In The Grand Hall: Den Haag Baroque Orchestra.  Founded in 1998, the Den Haag Baroque Orchestra is composed by professional young musicians from Australia, Brazil, Chile, Finland, Israel, Italy, Japan Russia, Switzerland and United States, all with common musical background in the Netherlands.

The members of this international Orchestra, studied with the most prominent personalities in the early music movement in Europe, such as Ku Ebbinge, Barthold Kuijken, Sigiswald Kuijken, Wieland Kuijken, Jacques Ogg, Ryo Terakado and Margaret Urquhart among others.

• Vestibulum velit orci, bibendum ege

• Pellentesque tincidunt

Saturday nights Den Haag en het uitgaansleven is de laatste jaren geen succesvolle combinatie gebleken. Waar de verschillende barretjes, kroegen en feestcafe's op de pleinen niets te klagen hebben, zijn het de clubs die het moeilijk hebben in "De Residentie". Het nachtleven was weer toe aan een nieuwe impuls en Club Seven hoopt dat te zijn voor de ingedutte hofstad.

Night Clubs
Art

New Show:Megaproject op kunstgebied

The Hague Art City is onderdeel van Holland Art Cities, een megaproject op kunstgebied. Gedurende twee en een half jaar organiseren 10 topmusea in de vier grote steden Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht tentoonstellingen rond drie thema’s. Elke stad ontwikkelt rond deze thema’s een uitgebreid cultureel en toeristisch interessant programma. The Hague Art City is in 2009 van start gegaan met het thema Internationale Invloeden.

more>

more>

more>

more>

more>